THAIS RESTAURANT SIEM

THAIS RESTAURANT SIEM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 22 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thais Restaurant Siem. Meer weten? Ontdek meer

20 sep 2022 om 20:32 Eten (groene curry met kipfilet en xtra groente) is heerlijk en door de zorgvuldige verpakking goed op temperatuur. (Bijna) altijd op tijd en bij vertraging keurig netjes n melding. Siem heeft er n vaste klant bij.
15 sep 2022 om 17:06 Je moet geen haast hebben maar het eten is echt fantastisch..was aangenaam verrast. Ga zeker vaker bestellen
12 sep 2022 om 8:55 Veel later bezorgd dan afgesproken. Maar dan heb je ook wel heel vers, warm en heerlijk eten!
8 sep 2022 om 19:32 Sadly there are no drinks available in the menu. It would be perfect if you add them!
7 sep 2022 om 10:06 Heerlijk gegeten
28 aug 2022 om 20:12 Heerlijk vers en smaakvol eten. Ging iets mis met bezorging van thuisbezorgd, maar werden netjes gebeld. Super!
13 jul 2022 om 20:15 Mijn bestelling was niet helemaal compleet, na een belletje zijn ze het direct na komen brengen inclusief extraatje als excuus. Absoluut niet nodig, foutje kan altijd gebeuren, maar zeer gewaardeerd.
7 jul 2022 om 18:49 Had bij opmerking gezet GEEN KOMKOMMER maar zat er wel in helaas beinvloede de smaak
3 jun 2022 om 6:52 Ik had nog nooit Thais besteld, maar ik wilde eens iets nieuws proberen. Gelukkig niet heel pittig. Bezorging snel, heeeel netjes ingepakt. Het eten was absoluut fantastisch. De viskoekjes… een 10!!! Kaeng Massaman ook zo lekker! Kipfilet super mals
2 jun 2022 om 22:33 Bezorging door Boris was prima! De Lab was zalig maar ananas in de Phad prieuw waan? Zoetzure saus met cashewnoten en verse groenten zegt de beschrijving, als ik had geweten dat er ananas in zat dan had ik 'm liever niet besteld. Zet het ff erbij svp
26 mei 2022 om 10:56 Online bestellen en afrekenen gaan prima, maar de bezorging was knudde. De normale leveringstijd is rond de 45 minuten. Droe kwartier langer dan verwacht wachten, doen de eetlust behoorlijk slinken. Dit is niet de eerste keer dat het fout loopt.
19 mei 2022 om 11:09 Heerlijk gegeten!