THAIS RESTAURANT SIEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thais Restaurant Siem. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 12:57 Pittige pareribs waren lekker beetje weinig misschien geen salade erbij maar een extra stuk sparerib. Lab ossenhaas teleurstellend weinig smaak.
29 nov 2022 om 19:55 Erg lekker gegeten, goed warm bezorgd, grote porties. Wel prijzig, maar achteraf gezien kunnen we er 2 dagen van eten, dus in verhouding wel oké.
29 nov 2022 om 19:32 Wonderful, authentic Thai, and very spicy! We loved it and will order again! Spicy ribs were amazing and all portions were easily for 2 or 3.
20 nov 2022 om 20:38 Top verreweg het beste en lekkerste wat ik tot nu toe besteld heb bij thuisbezorgt
16 nov 2022 om 16:38 The best Thai
2 nov 2022 om 21:43 Very tasty. Beware, as the "spicy" dishes are incredibly spicy.
26 okt 2022 om 21:52 Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit.
18 okt 2022 om 22:17 Prima eten. Konden er twee dagen heerlijk van eten.
14 okt 2022 om 22:26 Neem de kaeng kieuw waan met eendenfilet. Je zal er geen spijt van krijgen. Echt te lekker
7 okt 2022 om 21:44 Food was excellent. The wait was well worth it. Arrived here hot and as fresh as if had just come from the kitchen! Will definitely order from them again!
20 sep 2022 om 20:32 Eten (groene curry met kipfilet en xtra groente) is heerlijk en door de zorgvuldige verpakking goed op temperatuur. (Bijna) altijd op tijd en bij vertraging keurig netjes n melding. Siem heeft er n vaste klant bij.
15 sep 2022 om 17:06 Je moet geen haast hebben maar het eten is echt fantastisch..was aangenaam verrast. Ga zeker vaker bestellen